Iekšējais restorāns Megabit birojā

Magebit ir globāla pilna servisa aģentūra, kas specializējas Magento ar sertificētiem ekspertiem, kuri ir gatavi paātrināt jūsu biznesa attīstību. Magebit galvenajā ēkā Latvijā biroja telpu ir daudz, un to plašumam bija nepieciešama arī piemērota izmēra ēdnīca. Dizainere Zane Skalberga no studijas Art Express veidojusi “iekšējā restorāna” dizainu darbinieku labklājībai. Ēdnīcā iespējams paēst, kā arī izpausties sarunās un pat strādāt. Tās dizains līdzinās modernam restorānam un uz brīdi liek aizmirst, ka patiesā atrašanās vieta ir birojs. Interjerā manāmi dažādi kokmateriāla akcenti un tumši pelēks, kā arī tirkīzzils krāsu tonis. Lai radītu telpiskuma sajūtu un nodrošinātu apmeklētāju privātumu, galdiņi atdalīti ar telpaugiem vai koka brusu sienām. Apgaismojums ir gan tehnisks, gan dizainisks – pie griestiem stiprinātas sliežu tipa lampas un griestos karinātas lustras dažādos izmēros. Mājīguma sajūtai pie sienām stiprināti noapaļoti, šķīvjiem līdzīgi apgaismojuma elementi. LightUp sagādājis gan gaismas, gan krēslus no ražotājiem Vācijā, Grieķijā un Spānijā.

Interjera dizainere, SIA “Art Express”.
Zane izstrādājusi interjera dizainu gan privātiem, gan sabiedriskiem objektiem – viesnīcas, restorāni, SPA, frizētavas, “Lattelecom” veikali u.c..
Zanes veidotais interjera dizains rotā vairāk kā 100 privātos objektus.

Citi realizētie projekti

APRĒĶINĀT PROJEKTA CENU

UZZINI CENU, AIZPILDOT FORMU

Mēs izmantosim jūsu datus komunikācijai ar jums. Tie netiks nodoti trešajām personām. Aizpildot formu jūs piekrītat “Privātuma politikai