STANDARD

Standard ir viena no ilgmūžīgākajām preču zīmēm Igaunijā, kura sāka ražot un pārdot mēbeles 1944. gadā. Šobrīd Standard ir pārtapis par starptautisku zīmolu, kas veido ceļu uz modernu uzņēmējdarbības vides radīšanu. Mūsu nosaukums – Standard – dod mums gan iedvesmu, gan skaidru mērķi. Standard ir sinonīms kvalitātei, un mums tas nozīmē pastāvīgu pilnveidošanās iespēju meklējumu.

Standarta panākumu pamatā ir funkcionalitātes dažādības piedāvājuma klāsts. Uzņēmuma agrākā galvenā darbības joma – mēbeļu ražošana – šodien ir tikai pusē no tā. Otra puse ietver klientu konsultēšanu, telpu plānošanu, interjera dizainu un īstenošanas vadību, lai detaļas veidotu pilnībā funkcionējošu veselumu. Mēs esam pārliecināti, ka cilvēks var sniegt labāko tikai tad, ja apkārtējā vide, gan darbā, gan ceļojot, ņēmusi vērā faktiskās vajadzības. Šādu vidi mēs radām savam klientam.

APRĒĶINĀT PROJEKTA CENU

UZZINI CENU, AIZPILDOT FORMU

Mēs izmantosim jūsu datus komunikācijai ar jums. Tie netiks nodoti trešajām personām. Aizpildot formu jūs piekrītat “Privātuma politikai