BALMA

Gadiem ilgais pieredzes bagātinājums mēbeļu industrijas vidē ļāvis Balma iegūt nepieciešamās zināšanas telpu izveides, ražošanas un produktu dizaina jomā. Mēs projektējam un ražojam mēbeles cilvēkiem un vēlamies, lai piepildītā telpa ļautu strādāt, atpūsties, mācīties un veidot savstarpējas attiecības.  Strādājot pie koncepta, pilnveidojam katru detaļu. Vēlamies, lai mūsu klienti baudītu estētiskas, kvalitatīvas un ilgmūžīgas preces.

Mēs nodrošinām, ka mūsu produkti izceļas tirgū. Katra projekta pamatā darbojas cilvēki – profesionāļi. Lielu daļu no mēbeļu kopsummas sastāda darbinieku prasmes. Mēs sadarbojamies ar izciliem dizaineriem un ergonomikas speciālistiem – katrs no viņiem ietekmē mūsu mēbeļu augsto kvalitāti. Gadiem ilgā pieredze un tuvums ar klientiem ļauj mums radīt produktus augstākajā līmenī, lai risinātu problēmas un uzlabotu ikdienas dzīves komfortu.

APRĒĶINĀT PROJEKTA CENU

UZZINI CENU, AIZPILDOT FORMU

Mēs izmantosim jūsu datus komunikācijai ar jums. Tie netiks nodoti trešajām personām. Aizpildot formu jūs piekrītat “Privātuma politikai