NOTI

NOTI ir poļu mēbeļu zīmols, kas darbojas jau 18 gadus un lepojas ar atbildīgu dizainu. Kopš 2005. gada uzņēmuma dibinātājs Ryszard Balcerkiewicz konsekventi īsteno savu galveno principu “dizains pirmajā vietā”, radot mēbeles ar laika gaitā nemainīgām, vienkāršām un elegantām formām, pievēršot uzmanību funkcionalitātes, komforta un izturības aspektiem. NOTI redz dizainu kā apzinīgu pūli, kurā lietotāja vajadzības un dzīvesveids, kā arī rūpīgi atlasīto materiālu kvalitāte un roku darba izgatavotais produkts veido harmonisku kopumu.

NOTI ir zīmols, kas pazīstams ar stilistiski dažādiem, oriģināliem dīvāniem, krēsliem, pufiem un galdiem no augstas kvalitātes materiāliem, paredzētiem dzīvojamām ēkām, birojiem un sabiedriskām telpām. Tas, kas mūs izceļ, ir dažādu formu un izmēru elastība, fokuss uz modulāra un sistēmiska dizaina un plaša audumu klāsta piedāvājumu. Šādi arhitekti, investori un individuālie klienti iegūst brīvību projektēt interjerus, kas pielāgoti konkrētām vajadzībām.

APRĒĶINĀT PROJEKTA CENU

UZZINI CENU, AIZPILDOT FORMU

Mēs izmantosim jūsu datus komunikācijai ar jums. Tie netiks nodoti trešajām personām. Aizpildot formu jūs piekrītat “Privātuma politikai