CELTNIECĪBAS DARBI
UN BŪVNIECĪBAS PAKALPOJUMI

Celtniecības darbi ir atbildīgs, skrupulozs, taču vienlaikus – gana radošs process, kas ikvienu ēku ļauj padarīt omulīgāku un komfortablāku. Ņemot vērā neskaitāmo darbību specifiku, ik katrs projekta vadītājs kļūst par daudzbalsīga orķestra diriģentu, sevī iedzīvinot gan tehniķa, gan estēta talantus.

Celtniecības risinājumi, ko piedāvājam, strādājot plecu pie pleca ar mūsu ilggadējo sadarbības partneri “Fundaments O”, top tā, lai vari uz mums paļauties pilnībā – savu dārgo laiku veltot citām sev būtiskām prioritātēm.

Paļaujies uz mums – no būves pamatiem līdz pat pēdējam gaismas slēdzim būsim Tev līdzās, lai palīdzētu īstenot Tavas vēlmes un ļautu iedzīvināt siltu komforta sajūtu ik katrā tās šūnā!

Piedāvājam šādus būvniecības pakalpojumus:

ēku celtniecību

ēku renovāciju

Apdares darbus

Elektroinstalācijas

Santehnikas uzstādīšanu

projektu vadību

Būvniecības un Celtniecības
pakalpojumi

Celtniecības darbus pielāgosim Tavām vēlmēm, vajadzībām, kā arī, sadarbībā ar mūsu uzticamajiem partneriem, ieteiksim, mūsuprāt, labākos un ilgtspējīgākos tehniskos un dizaina risinājumus

01 • Ievērot termiņus
02 • Tiekšanos uz ilgtspējīgiem un estētiskiem rezultātiem
03 • Kvalitatīvu un rūpīgu darbu izpildi
04 • Caurspīdīgu un godīgu komunikāciju
05 • Individuālu pieeju

Mēs esam par māju sajūtās balstītiem tehniskajiem un dizaina risinājumiem – no idejas līdz pat gatavam projektam!

APRĒĶINĀT PROJEKTA CENU

UZZINI CENU, AIZPILDOT FORMU

Mēs izmantosim jūsu datus komunikācijai ar jums. Tie netiks nodoti trešajām personām. Aizpildot formu jūs piekrītat “Privātuma politikai