Zobārstniecības klīnika Adenta

Zobārstniecības klīnika “Adenta”, kas atrodas Rīgā, Ganību dambī 4, nesen pārņēmusi jaunu interjera dizainu, kas apvieno modernu pieeju, funkcionalitāti un komfortu, radot patīkamu pieredzi gan pacientiem, gan darbiniekiem. Dizainu veidojusi Rūta Klišāne (KRINTERIOR dizaina studijas īpašniece). Gaiši tonētās sienas un dabīgie materiāli rada mūsdienīgu atmosfēru, vienlaikus saglabājot siltu, dabīgu un mājīgu sajūtu.

LightUp veica apgaismojuma projektēšanu un aprēķinus, kā arī to piegādi. Īpaši svarīgs uzdevums bija darba vietas apgaismojuma izvēle un saskaņošana ar dizainu. Zobārstu darba zonā ir specifiski apgaismojuma nosacījumi – gaismām jābūt aprīkotām ar 1500-2000 lux spuldzēm, lai ārstam novēršoties no darba, neapžilbtu acis. Gaismas piegādātas no Lietuvas, Grieķijas un Spānijas.

Visaptverošs dizains Adenta zobārstniecībā atspoguļo klīnikas apņemšanos nodrošināt ne tikai augstākās kvalitātes stomatoloģisko aprūpi, bet arī mierīgu un patīkamu pieredzi katram pacientam.

Citi realizētie projekti

APRĒĶINĀT PROJEKTA CENU

UZZINI CENU, AIZPILDOT FORMU

Mēs izmantosim jūsu datus komunikācijai ar jums. Tie netiks nodoti trešajām personām. Aizpildot formu jūs piekrītat “Privātuma politikai